Licența pentru produsele NBL aparține RCT „NOBEL İLAÇ SANAYİİ VE TİCARET A.Ș.”

Detalii

Compania NOBEL a fost fondată în 1964 și prezintă companie internațională cu sediul în Istanbul și reprezentanțe oficiale în 21 de țări din întreaga lume. Compania NOBEL are un ciclu complet de producție, poziționare și promovare a medicamentelor și suplimentelor alimentare (BAA).

Reprezentanța NOBEL İLAÇ activează în Republica Moldova pe parcursul 15 ani și în această perioadă a contribuit la consolidarea poziției produselor sale ca medicamente eficiente și sigure. Activitatea companiei NOBEL se bazează pe o abordare etică a muncii, o calitate înaltă a produselor fabricate, fiabilitatea informațiilor de cercetare, precum și pe o abordare creativă a promovării medicamentelor și a suplimentelor alimentare.

Misiunea noastră este de a îmbunătăți calitatea vieții, lucrând cu convingerea că „Sănătatea este pe primul loc”.
Viziunea noastră este de a oferi produse fiabile și accesibile pentru sănătatea umană în toate colțurile lumii.

NBL prezintă brand de suplimente alimentare Nobel Consumer Health. Linia NBL se caracterizează prin produse de calitate înaltă, fiabile și eficiente, fabricate folosind cea mai recentă tehnologie din domeniul suplimentelor alimentare, testate și aprobate în studii clinice. Produsele NBL sunt reprezentate în trei linii: NBL Probiotic, NBL Formula și NBL Glucosamine Chondroitin. În zilele noastre, când importanța medicinei preventive crește zi de zi, varietatea produselor NBL permite să alegeți forma potrivită pentru marea majoritate a nevoilor adepților unui stil de viață activ și sănătos. Produsele NBL sunt suplimente alimentare eficiente și sigure care îmbunătățesc calitatea vieții pentru toți membrii familiei!