Sănătatea începe în intestin!
Linia NBL Probiotic prezintă 4 produse: NBL Probiotic Gold, NBL Probiotic Optima, NBL Probiotic ATP și NBL Probiotic Kids.
Produsele respective reprezintă suplimente alimentare care conțin bacterii benefice pentru intestin, vitamine și fibre care întăresc sistemul imunitar și îmbunătățesc funcționarea sistemului digestiv în caz de tulburări intestinale de diferite etiologii, astfel bacteriile benefice contribuie la normalizarea metabolismului organismului uman. Compoziția diferitelor forme NBL Probiotic variază, astfel fiecare formă este concepută pentru tipurile respective de tulburări intestinale pentru copii și adulți.

Libertatea mișcării fără durere!
Compoziția suplimentelor alimentare liniei NBL Glucosamine & Chondroitin variază, dar toate produse sunt uniți de faptul că fiecare formă contribuie la menținerea funcțiilor sistemului musculo-scheletic și reprezintă o sursă suplimentară de glucozamină și condroitină pentru organismul uman.
Componentele pentru produsele NBL Glucosamine & Chondroitin se obțin din surse naturale: glucozamina se obține prin hidroliza exoscheletelor crustacee, mai rar prin fermentarea boabelor de grâu sau de porumb; condroitina se obține din țesut sănătos al oaselor și cartilajelor bovinelor, din suprafața cartilaginoasă a articulațiilor, din cochilii de crustacee, cartilaj de rechin, pești, păsări și alte surse similare.