Libertatea mișcării fără durere!
Linia NBL Glucosamine & Chondroitin prezintă 3 produse: NBL Glucosamine & Chondroitin, NBL Glucosamine & Chondroitin MSM și NBL Glucosamine & Chondroitin Ultra.

Compoziția suplimentelor alimentare liniei NBL Glucosamine & Chondroitin variază, dar toate produse sunt uniți de faptul că fiecare formă contribuie la menținerea funcțiilor sistemului musculo-scheletic și reprezintă o sursă suplimentară de glucozamină și condroitină pentru organismul uman.
Componentele pentru produsele NBL Glucosamine & Chondroitin se obțin din surse naturale: glucozamina se obține prin hidroliza exoscheletelor crustacee, mai rar prin fermentarea boabelor de grâu sau de porumb; condroitina se obține din țesut sănătos al oaselor și cartilajelor bovinelor, din suprafața cartilaginoasă a articulațiilor, din cochilii de crustacee, cartilaj de rechin, pești, păsări și alte surse similare.
Deținătorul licenței produselor NBL Formula este compania NOBEL İLAÇ SAN. VE TİC A.Ș., producătorul suplimentelor alimentare este compania VitaQuest International LLC, fondată în SUA în 1977 și în prezent prezintă unul dintre cei mai mari producători de suplimente alimentare din lume. Portofoliul producătorului include 4.000 de forme diferite de suplimente alimentare, care în total se ridică la 2 miliarde de comprimate pe an.
Aceste produse sunt suplimente alimentare.