Linia NBL Probiotic prezintă 4 produse: NBL Probiotic Gold, NBL Probiotic Optima, NBL Probiotic ATP și NBL Probiotic Kids.
Produsele respective reprezintă suplimente alimentare care conțin bacterii benefice pentru intestin, vitamine și fibre care întăresc sistemul imunitar și îmbunătățesc funcționarea sistemului digestiv în caz de tulburări intestinale de diferite etiologii, astfel bacteriile benefice contribuie la normalizarea metabolismului organismului uman. Compoziția diferitelor forme NBL Probiotic variază, astfel fiecare formă este concepută pentru tipurile respective de tulburări intestinale pentru copii și adulți.
Deținătorul licenței produselor NBL Formula este compania NOBEL İLAÇ SAN. VE TİC A.Ș., producătorul suplimentelor alimentare este compania VitaQuest International LLC, fondată în SUA în 1977 și în prezent prezintă unul dintre cei mai mari producători de suplimente alimentare din lume. Portofoliul producătorului include 4.000 de forme diferite de suplimente alimentare, care în total se ridică la 2 miliarde de comprimate pe an.
Aceste produse sunt suplimente alimentare.